Våre tjenester

Vårt responssenter er alltid tilgjengelig for våre kunder. Under finner du en oversikt over tjenester vi kan kan bistå din organisasjon med.
 • Velferdsteknologi

  Vi tilbyr en kompetent menneskelig ressurs som gjør hverdagen til brukeren tryggere gjennom velferdsteknologi.

 • Legevakt og nødmelding

  Vi har kvalifisert helsepersonell i en døgnåpen sentral for akutte hendelser. Vi har også direkte tilgang til det landsdekkende digitale nødnettet (TETRA).

 • Sentralbordtjenester

  Vi tilbyr din bedrift et døgnåpent sentralbord som møter dine kunder på en profesjonell måte og som frigir kapasitet hos din bedrift.

 • Ruteopplysning

  Vårt kundesenter drifter i dag opplysning om ruter for buss, båt og tog i to fylker. 

Bruk av informasjonskapsler på våre nettsider

HT Safe AS bruker informasjonskapsler for å sikre nettstedets funksjon og for å gi, utvikle og evaluere tjenestene i de digitale kanalene våre, samt gi personlig kommunikasjon og markedsføring.Vi benytter Google Analytics som samler inn informasjon om hvordan nettsidene brukes. Denne informasjonen benyttes for statistikk- og analyseformål. IP-adresser lagres ikke og det er ikke mulig for oss å knytte besøksstatistikk opp mot den enkelte besøkende.Ved å klikke "godta" gir du tillatelse til bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere informasjonskapsler i nettleseren.

Les mer